€49,950
€44,500
Wordt dit uw nieuwe horecapand?
Bekijk hier onder de foto's
De basis van de restaurant is volledig compleet en operationeel.
Locaties zoals deze komen niet vaak in de verkoop.


Er komen 17.000 fietsers per dag langs deze geweldige locatie.

De gehele inventaris verkeerd in absolute nieuwstaat.
Beschrijving

Gelegen op een van de beste locaties in Apeldoorn vindt u pal aan het station Poké Station. Uwhorecamakelaar biedt dit mooie en complete bedrijf ter overname aan.

Yummy, Fresh & Healthy is de pakkende slogan van Poké Station. Het bedrijf richt zich voornamelijk op de afhaal- en bezorgbranche, maar de zaak leent zich ook bijzonder goed voor het ter plaatse nuttigen van een heerlijke, verse poké bowl. Het bedrijf onderscheidt zich van andere bezorgbedrijven door uitsluitend met verse en healthy ingrediënten te werken en is hierdoor een gezonde variant op de andere opties die er zijn op het gebied van afhalen en bezorgen.

De volledig ingerichte bar met o.a. koeling en saladière beschikt over alle apparatuur die nodig is voor het bereiden van heerlijke verse poké bowl en tasty wokgerechten. Deze zaak is ook voor bijvoorbeeld een sushiconcept meer dan geschikt.

Het bedrijf is gevestigd aan het station van Apeldoorn waar dagelijks meer dan 17.000 fietsers voorbij komen. Deze zichtlocatie is dan ook beslist uniek te noemen met een constante stroom van passanten die dagelijks voorbij de zaak komen. Hierdoor liggen er voor het afhalen en ter plekke nuttigen grote kansen, maar ook voor het bezorgen geeft de ligging van deze locatie gelijk veel naamsbekendheid.

Kortom: een unieke kans voor de juiste ondernemer.

STAPPENPLAN
Hoe zien de vervolgstappen eruit?
Hieronder 4 stappen voordat u de nieuwe eigenaar wordt van dit horecapand:
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Afspraak maken voor een bezichtiging

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

NDA OVEREENKOMST VOOR INZICHT IN ALLE GEGEVENS

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Het tekenen van overeenkomst

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Sleutel overdracht

VRAAG VRIJBLIJVEND BROCHURE AAN

Geïnteresseerd? Laat uw email achter en ontvang gelijk een gedetailleerd brochure in de mail.

Veelgestelde vragen?
Hier zijn enkele antwoorden op de vragen die we het meest krijgen over onze verkoop. Mochten we iets gemist hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Op dit moment zijn onze tijden dinsdag t/m vrijdag van 12:00 – 20:00 en zaterdag t/m zondag 15:00 – 21:00.

Het is mogelijk om elke dag van 07:00 t/m 23:00 open te zijn zonder nacht vergunning vanuit de gemeente. Na 23:00 is ook mogelijk maar dat gaat via de gemeente

Het is mogelijk om via de gemeente een terras vergunning aan te vragen, waardoor u meer klanten kan aannemen. Deze bedraagt rond de €650.

Leuk om te weten. In 2023 wil alle horecaondernemers gezamenlijk een terras aanleggen aan de Stationsplein. Hiermee willen ze meer publiek aantrekken van de centrum naar het stationplein.

Ja, meer als voldoende parkeren recht voor de deur. Er is ook mogelijk om een parkeer ruimte te krijgen in de garage. Voor een kleine vergoeding van een bedrag rond €50 per maand. 

De huur bedraagt €1750 excl. 21% BTW per maand. 

De verkoopprijs is gebaseerd op alle uitgaven die er gemaakt zijn. Hiervan hebben wij een gedetailleerd kostenoverzicht van gemaakt. Deze is na het tekenen van een NDA (geheimhoudingsverklaring) bij verzoek te verkrijgen. 

Daarnaast hebben wij een stukje goodwill meegenomen in de verkoopprijs, denk aan het kosten voor het opzetten van website, social media, design/huisstijl ontwikkeling, automatisering, koppeling, reclame.

De prijs die wij vragen vinden wij relatief laag als we kijken naar de markt om ons heen, de locatie en de horeca aanbod momenteel. In verband met haast vanuit onze kant willen wij deze snel verkopen en hebben wij hierom onze prijs verlaagd.

Nee, overname van een bedrijfsexploitatie (zoals in geval van deze zaak) is vrijgesteld van BTW.

– Als we kijken naar de demografiek in Apeldoorn dan zien we dat Apeldoorn net zoveel inwoners heeft als grote steden zoals Arnhem of Enschede maar vrijwel veel minder restaurants heeft vergeleken met deze steden.

– Daarnaast zien we dat forenzen die woningen zoeken langs de A1 snelweg eerder kiezen voor Apeldoorn in verband met de goedkope huurwoningen. Dat betekent dat Apeldoorn een groeiende stad is.

– Aan de station van Apeldoorn is dit de enige zaak die als optie te komt staan, hierna komt zo’n locatie zelden weer aanbod.

– Het restaurant is vrijwel nieuw en de grote basis zijn al compleet. Het enige wat gedaan moet worden is alleen de operationele kant.

In principe alles wat u ziet in de video of foto’s voor de juiste prijs.

Hiernaast krijgt u ook volledig toegang tot stukken zoals marktanalyse, concurrentieanalyse, marketing uitingen, sales strategieën, website en nog veel meer. Deze is na het tekenen van de overeenkomst volledig toegankelijk voor u.

Bij het tekenen van een NDA (geheimhoudingsverklaring) krijgt u de mogelijkheid om deels inzicht te krijgen in deze data’s.

Contact persoon
Mijn naam is Randall Ko, ik ben verantwoordelijk voor alle diensten van Uwhorecamakelaar in de regio Gelderland.

Ik ben zeer bekend met deze regio en de horecabranche. Ik kan u daarom goed bijstaan voor de verkoop of aankoop van uw horeca bedrijf. Voor vragen of een geheel vrijblijvend gesprek neem dan gerust contact op.
RESTAURANT LOCATIE
Stationsplein 82,
7311NX Apeldoorn
TELEFOONNUMMER
CONTACT FORMULIER

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend, slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons op telefoon nummer 085 200 62 45 of mailen op info@uwhorecamakelaar.nl

Chat openen
Gesloten
We zijn permanent gesloten. Bedankt voor uw vertrouwen! Zie meer op www.instagram.com/pokestationapeldoorn

We are permanently closed. Thank you for your trust! See more at www.instagram.com/pokestationapeldoorn